Кошик:
Кошик порожній

Альгінат

Альгінат
Супер продукт
В наявності
 

Альгiнат натрiю купити (E-401)

 


Альгінат натрію підвищення імунітету підтяжка шкіри регуляція обміну речовин нормалізація роботи сальних залоз стимуляція обмінних процесів в шкірі купити магазин засобів народної медицини. Наявність на складі. Швидка доставка.


Вага упаковки: 100 гр.

 
 

Що таке - Альгiнат.

 
 

alginateАльгінова кислота є полисахаридом. Своєму широкому використанню полісахариди (морські) зобов'язані здатністю до набухання, взаємодії з різними структурами, в'язкістю. Альгінова кислота, по суті, довгі ланцюжки поліуронових кислот, з яких складаються волокна водоростей.

Водоростеві волокна складаються з 2-х мономерних одиниць: маннуроновой і гулуроновой кислот в різних пропорціях. Дані волокна виводяться кишечником назовні не переварюючись. Альгінова кислота нерастворима в органічних розчинниках (у тому числі і у воді) також, як і інші природні полімери. Альгинати проявляють себе по іншому - солі альгінової кислоти.

Альгінат натрію, альгінат калію і альгінат магнію добре розчинні у воді і утворюють в'язкі розчини. Дана властивість альгинатов дозволяє застосовувати їх в якості стабілізаторів, при виробництві медичних препаратів і харчових продуктів. Якщо додати в альгінат натрію іони кальцію - легко утворюється гель. Альгінова кислота теж має властивість адсорбувати воду в багато разів більше своєї маси.
 

Альгінат натрію (E-401) є солями альгінової кислоти і являє собою полісахарид, який складається із залишків D-маннуроновой і L-гулуроновой кислот. Його отримують з морських бурих водоростей сімейств фукуса і ламінарії. Свою назву цей компонент отримав завдяки високому вмісту в цих водоростях альгінової кислоти та її солей.

 
 

Альгінат застосування в косметології:

 
 

Альгінат натрію в косметології застосовується у вигляді альгінатних пластифицирующих масок, з додаванням різних компонентів. Альгінат натрію здобув популярність, як косметичний інгредієнта, завдяки таким властивостям, як в'язкість, здатність до набухання і гелеутворення, стабілізація водних і водно-жирових процесів. У косметиці альгінат натрію застосовується у вигляді зволожуючого і захисного компонента, а також як загущувач, емульгатор.


 

Альгінат натрію вплив на шкірний покрив:

 
 
  • підвищення тонусу шкіри і підшкірного шару;

  • стимуляція обмінних процесів в шкірі;

  • утримування вологи і регулювання водного балансу;

  • зміцнення колагенових волокон;

  • активація захисних властивостей шкіри;

  • надання комплексного антистресової і тонізуючого дії;

  • регуляція обміну речовин і нормалізація роботи сальних залоз, завдяки чому підходить для всіх типів шкіри (від жирної і проблемної до дуже сухий).



Крім цього, альгінат натрію (у складі маски) надає зволожуючу дію, має протизапальну і антибактеріальну дію на шкіру, зміцнює і підтягує шкіру, покращує проникнення активних інгредієнтів, закриває пори, покращує кровообіг, надходження кисню в шкіру, підвищує місцевий імунітет, наповнює клітини шкіри енергією. Альгінатна маска багаторазово підсилює дію завданих під неї препаратів.

 
Біологічна роль альгинатов - захист клітин.

 
Додати відгук
Оцініть товар:
Додати відгук