Кошик:
Кошик порожній

Онкологія

Lechenie_Onkologii
 


Лікування раку

 

Лікування профілактика рекомендації ракових захворювань засобами народної медицини і дарами природи. Книги здоров'я онкологія скачати.
 
Для того, щоб побороти таку хворобу, як рак, необхідно найдокладнішим чином вивчити причини виникнення даного захворювання і способи протистояння даної хвороби.

 

Рак - це не вирок.



Давайте розглянемо причини виникнення раку. Слово "рак" наводить будь-якої людини в стан шоку, з якого він, іноді, не може вийти до кінця свого життя. Сьогодні існують багато ефективних методів лікування цієї хвороби. Але до цих пір, перше місце в лікуванні онкології займає рання діагностика. Потім слід правильно призначене лікування.
 
Однак, найголовнішим і необхідною умовою зцілення є безумовна віра хворого у власне одужання.

Рак любить, коли його бояться. Він любить, коли про нього говорять, і це дозволяє йому "рости і процвітати в організмі". Якщо ж Ви будете з ним боротися і робити все, щоб з ним впоратися - ви отримаєте перемогу над цією хворобою. Але, Ви повинні хотіти це зробити!


lechenie_raka У народі побутує думка, що діагноз рак - практично означає смертельний вирок для хворої людини. Це далеко не відповідає дійсності. Багато з злоякісних поразок успішно лікуються не тільки хірургічним шляхом, а й за допомогою нових лікарських цитостатических екстрактів, рентгенотерапії, особливо на ранніх стадіях захворювання, а також - засобами народної медицини ( траволікування ). При лікуванні раку дуже багато залежить від настрою самої людини на одужання. Тодикамп купити.

Онкозахворювання з'являються не на порожньому місці. Існує ряд вагомих причин, які й призводять до захворювання. Необхідно дбайливо ставитися до свого здоров'я і стежити, щоб ризиків було якомога менше. Як не дивно, але щонайнайпершої причиною виникнення раку є хронічні стреси, негативні емоції і депресія.

Теза: "Усі хвороби від нервів" найкраще підходить до онкологічних захворювань. Тодикамп рекомендації.
 
 
Причини онкозахворювань.


Основними причинами розвитку онкологічних захворювань, на сьогоднішній, день залишаються:

 
  • порушення дренажно-детоксикаційної функції лімфатичної системи;

  • порушення гормональної системи;

  • дисбаланс співвідношень мікро-і макроелементів (як всередині кожної підгрупи, так і між ними);

  • порушення функцій імунної системи;

  • порушення роботи видільних систем (печінки, кишечника, нирок);

  • онкогенні фактори (віруси, бактерії, канцерогени);

  • дезадаптація центральної нервової системи;

  • хронічні запалення.


delenie_rakovyih_kletok Рак - це група злоякісних пухлин, які ростуть тільки з клітин епітеліальної тканини (слизові оболонки, шкіра). Пухлини з м'язів, кісток, хрящів, жирової клітковини називаються саркомами.

Злоякісність - це властивість пухлини рости і не тільки проникати в навколишні її тканини, а й поширюватися по кровотоку і лімфатичних судинах в інші органи (метастазування). Потрапляючи в інші органи і тканини, злоякісна пухлина порушує їх нормальну роботу. Вона дуже швидко росте, а поживні речовини для росту забирає в організму, обкрадаючи його. Це і викликає зниження ваги.

Пухлина добре забезпечується кров'ю, однак внаслідок швидкого зростання їй не вистачає кровоносних судин, і вона починає руйнуватися.

Руйнування пухлини призводить до інтоксикації - "повені" організму різними токсичними речовинами.

 


Профілактика ракових захворювань.

 

Проблема зростаючої захворюваності злоякісними пухлинами хвилює всіх. Щоб знизити ризик захворювання - необхідна профілактика. Сьогодні відомо, що здоровий спосіб життя знижує ризик виникнення даного захворювання:

 
  • фізична активність;

  • відмова від куріння і зловживання алкоголем;

  • попередження надлишкового сонячного опромінення і стресових ситуацій;

  • здорове харчування.

Zdorovoe_Pitanie
 
Здоровий спосіб життя - надійний заслін на шляху раку.

Одним із способів захисту від цього захворювання є повноцінне харчування, збалансоване за вмістом вуглеводів, білків і жирів. Перш за все потрібно подивитися: а що ми їмо? Все хороше і погане проникає в наш організм - через рот.

 

Що в нашій їжі сприяє розвитку пухлин.



По-перше, це всілякі цвілеві грибки, зіпсовані овочі або фрукти, пересмажене масло.

По-друге, різні отрути, які утворюються в їжі при смаженні і копченні таких продуктів, як сало, шинка, сосиски.

По-третє, звичайно ж, жир. Справа в тому, що високий вміст жиру в їжі не тільки підвищує концентрацію жовчних солей в товстому кишечнику, а й може сприяти розвитку раку слизової оболонки.

Крім цього, не зловживайте цукром і сіллю. Не дарма їх називають білими отрутами. Замість солі рекомендується використовувати пряні трави та інші спеції, а замість цукру - мед.

Потрібно пам'ятати:

 
  • при нормальній масі тіла, кількість жиру в їжі не повинно перевищувати 1 г на кілограм маси тіла на день;

  • м'ясо і ковбасу можна їсти не більше 2-3 разів на тиждень;

  • не варто налягати і на яйця (хоча вони і дієтичний продукт, не їжте їх більш 3 штук на тиждень).
     

Корисні зернові продукти, овочі, фрукти. У багатьох сортах овочів і фруктів знайдені специфічні речовини, що володіють захисною дією.
 
 
antirakovaya_dieta


У щоденному раціоні має бути не менше 200 г овочів і 200 г свіжих фруктів.


Фруктові та овочеві соки рекомендується пити наполовину розведеними водою: так вони краще засвоюються і не додають зайвих калорій.

Трав'яні чаї в силу їх терапевтичних властивостей не рекомендується пити тривалий час, а ось фруктові чаї в холодному або гарячому вигляді є хорошим вибором.

Кава і чорний чай (2-3 чашки в день) для здорових людей не шкідливі, але вони не мають сечогінну дію, тому необхідно пити більше води.

Молоко є продуктом харчування, і його не слід пити для втамування спраги. Хороший варіант - кефір навпіл з мінеральною водою і невеликою кількістю фруктового або овочевого соку.

Пиво, в тому числі безалкогольне, алкогольні напої практично не містять мінеральних речовин і тому зневоднюють організм.

 


Принципи дієти для зменшення ризику розвитку раку.



Профілактика ожиріння.
В деяких експериментах було показано, що споживання більш калорійної їжі призводить до збільшення зростання пухлини. Частота розвитку деяких злоякісних пухлин обернено пропорційна фізичному навантаженні, яка призводить до витрачання калорій.

Зменшення споживання жиру з їжею.
Епідеміологічні дослідження і експерименти на тваринах свідчать про прямий взаємозв'язок споживання жиру і частоти розвитку раку молочної залози, товстої кишки і передміхурової залози.

Включення в щоденну дієту різних овочів і фруктів, що забезпечують організм клітковиною, мінеральними речовинами, як показали експерименти на тваринах, запобігає розвитку пухлини.

Споживання їжі, збагаченої клітковиною, цільні зерна злакових, овочі і фрукти.
Нерозчинна клітковина зменшує тривалість переварювання їжі, і в зв'язку з цим відповідно зменшується контакт між канцерогенами і клітинами слизової оболонки кишечника.

Один із способів профілактики ракових захворювань - споживання їжі, багатої на клітковину, яка пов'язує канцерогени і впливає на склад жовчних кислот.

Обмеження споживання алкогольних напоїв.
Пристрасть до алкоголю може привести до розвитку раку порожнини рота, стравоходу, печінки і молочної залози.

Обмеження споживання копченої та містить нітрити їжі.
Копчення може сприяти утворенню канцерогенних речовин в їжі. При взаємодії нітритів з білками в кислому середовищі шлунка утворюються висококанцерогенние речовини.

 

Книга Здоров'я
Протипухлиннi препарати купити
Бальзам Здоров'я Чиркова купити
Гриб Веселка Настоянка купити
Пробіотики купити
Тодикамп купити

 

счетчик посещений


 

Ціна
Пошук
В наявності
Детальніше
Рак Молочної Залози методика лікування симптоми ознаки посібник скачати безкоштовно магазин засобів народної медицини.
1 грн.
В наявності
Детальніше
Рак запобігання виникнення і розвитку онкологічних захворювань. Здоровий спосіб життя і цілеспрямоване антиракову харчування.
1 грн.
В наявності
Детальніше
Ознаки раку онкозахворювання ради рекомендації профілактика лікування магазин засобів народної медицини.
1 грн.